Fundada l'any 1862
 

Mercat de Poble Nou - Parades 24 - 28
Plaça de
l'Unió, s/n - 08005 BARCELONA - Tel. i Fax: 93 225 29 11 .

Mercat de La Barceloneta - Parades 74 - 76
Plaça de La Font, s/n - 08002 BARCELONA - Tel. 93 221 79 85

 
INICI PRESENTACIO PARADES PERSONAL PRODUCTES HISTORIA RECEPTES CONTACTAR

Emili Puchal

PRESENTACIÓ

Casa Miliu es complau a oferir-vos el contingut d'aquesta web on trobareu informació dels llegums amb les seves descripcions, característiques, particularitats de cocció, receptes, beneficis per la salut, etc.
Ens agradaria que trobeu interessant el seu contingut, però sobre tot, útil i positiu respecte el consum periòdic de llegums, tant per la salut, com per l’estalvi econòmic que representa, i més en temps de crisi per el seu baix preu i facilitat que tenen per combinar-se o acompanyar altres aliments.

Avantatges de comprar a casa Miliu:

Elaboració diària.
Sempre trobarà gènere del día, perquè és la nostra feina, i cada dia anem a treballar.

Preparació artesanal.
Perquè hem heredat els costums i les receptes dels avis i pares i continuem el mateix que ens van ensenyar que fà que els nostres llegums siguin excel·lents.

Venda al detall.
Compri el que necessiti, li servirem just el que vulgui, 100, 150 o 375 g; no s’óbligui a comprar més quantitat del que menjarà.

Garantia sanitària.
Els nostres establiments compleixen la normativa higiènic-sanitària per l’elaboració de llegums cuits, acreditant-ho davant els organismes oficials.

Qualitat garantida.
L’experiència i coneixements adquirits al llarg dels anys, ens refermen en la selecció dels gèneres, responsabilitzant-nos de tot el que elaborem.

Tracte personalitzat.
Per nosaltres, els clients són el més important, l’assessorem i el servim al seu gust, l’escoltem i l’entenem perquè la seva compra sigui cada vegada més satisfactòria.

Estalvi de temps i diners.
Una bona preparació i cocció de llegums és lenta i difícil; el foc, l’aigua i les quantitats són importants. Un professional li asegura un bon àpat a la primera.

 
PLATS CUINATS / LLEGUMS CUITS / FRUITS SECS / APERITIUS

GREMI
DETALLISTES DE LLEGUMS CUITS